Helgen som varit

I helgen har jag jobbat, träffade Tanja och c/o i fredags och lördags och igår vart det en vinkväll hemma hos Lynn med Gabriella. Mycket trevligt :).

Nu har jag precis kommit från simhallen, var dit med Fridi och solade. Hur underbart som helst, så nu ser man ut som pippi långstrump i anletet, men vad gör väl de. Måste bli brun tills studenten, vill inte ha kritvita ben eftersom jag ska bära en vitklänning. Det är bara 8 veckor kvar, dvs 40 dagar. Hur härligt är inte de :) vill ta studenten nu!

nee nu blir de duschen sen gå till jobbet och vara löpare.


Ha en bra dag i det fina vädret!

Puss

Underbart

Den här dagen har varit mer än underbar, solen har skinit, jag har varit på toppen humör. Dagen igår var lika bra som den har varit idag. Har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv som jag gör nu. Känner mig så fri och är mycket gladare, dessutom mycket fräschare och piggare.

Är inte värd idioter som vänster prasslar bakom min rygg, pratar massa skit om mig när ajg inte hör osv.
Jag är värd nån så mycket bättre än de!


Ha en bra kväll, tjingeling!


Strålande sol!

Idag är de riktigt underbart ute, massa plus grader och solen skiner. Håller tummar och tår för att all snö smälter bort snart, så man kan hänga in vinterjackan i garderoben och plocka bort allt som har med vintern att göra.

Skulle inte vara helt fel, allra helst nu när jag mår så bra som jag gör. Har lagt en idiot åt sidan nu, och kommer aldrig ta till ¨tillbaka den människan i mitt liv nå mer, aldrig någonsin! Men jag mår mycket bättre överhuvudtaget nu när han är puts veck, man kansek inte får önska folk ur livet men vill inget hellre än att han försvinner.

Ha en bra dag, för de ska jag ha :)



..

Idag står de Matilda i kalendern, vilket innebär att jag har namnsdag idag :)


hej hallå!

Var ett bra tag sen ajg skrev blogg nu, men har haft fullt upp känns de som. Det som kretsar runt mitt liv just nu är plugga, jobba, umgås med familj och bra vänner.

Som ni kanske redan vet tar jag studenten den 1:a Juni, inte alls långt kvar nu, längtar! Har tänkt rätt mycket på om jag verkligen vill ta hand om barn resten av mitt liv, och jag har bestämt mig för att det ska jag inte göra, eller jo på sätt och vis, ska plugga vidare till uska om ett år.
Min dröm är att jobba på neonatal avd på sjukhuset. Och den drömmen ska bli verklighet! :)

Jobbar gör jag på äldreboendet på parkvägen här i österbybruk, där jag stormtrivs! Jobbar där några dagar i veckan, då på helger- och kvällar. Eftersom jag pluggar om dagarna.

tänkte även uppdatera mig om min familj, min storasyster fick ju barn för ett år sen ungefär men de har stått i tidigare blogginlägg jag gjort, men kan iaf tala om att syster min ska få barn igen i juli :). Sen fick även min storebror barn i november -10. :) Kul att familjen utökas hela tiden!

Mina vänner är det bästa jag har, dom ställer upp i ur och skur! Nog för att jag glidit från några stycken, men vad gör väl de, dom finns alltid där! Det kan jag kalla för äkta vänner! :)


Ha de så bra så länge så skriver jag nått mer senare!


RSS 2.0